Kunst-inspiration # Street Art

387935_330611016951905_1656029859_n

Min definition af kunst

For mig kan ordene kunst og inspiration ikke skilles ad. Hvis det ikke inspirerer og ikke sætter tanker i gang, er det ikke kunst.

Jeg lever af at være kreativ. Med andre ord, hvis ikke jeg hele tiden fodre min kreativitet og lader mig inspirere, må jeg finde mig et andet job. Gudskelov er det noget af det bedste jeg ved!

Streetart vs. hærværk

Noget der inspirerer mig rigtig meget er streetart. Frie kunstneres kunst. Selvfølgelig er der forskel på kunst og hærværk, og mange ville nok også mene dette var hærværk. Men hvis vi tænker på det er en gyde, hvor der ingen mennesker eller butikker bor, så synes jeg kreativiteten og farverne gør noget rigtig godt for trygheden og humøret. Jeg bliver ihvertfald glad af alle de farver, og tanken om der er nogen der har brugt en masse tid på at friske den ellers så dystre gyde lidt op. Måske var det her folkene bag filmen “Enchanted” fik deres inspiration til Disney-møder-den-rå-virkelighed historien?

 

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>