Følelser og stimuli # Samtale med nakken

Følelser der skaber spændinger

Det der med at spændinger kan dannes af psykiske såvel som fysiske årsager, er ingen hemmelighed. At finde frem til HVORFOR spændingerne er opstået og HVILKE uforløste følelser, det er der sidder der, er noget vi snakker meget om på Body-SDS. Nogle gange lidt for meget. Ikke fordi det ikke er sindssygt spændene, for det er det virkeligt, men at skulle finde ud af det på egen krop kan være en stor mundfuld. Mangler du et “godt” trick til at fortrænge og ignorere hvordan du virkelig har det, kan jeg anbefale stimuli, og det er helt op til dig om du er mest til sukker, alkohol, fastfood, joints eller tilfældig sex. Det hele virker.

IMG_0053 2

Samtaler med nakken

Mit største problemområde er min nakke. Jeg har haft ondt i nakken ligeså langt tilbage jeg kan huske. Spændinger der selvfølgelig også har bredt sig til skuldermyoser og migræne. Den sidste måneds tid har den været helt slem. Den har flere gange sat sig fast, så jeg ikke kunne dreje hovedet mere end et par centimeter, og flere nætter har jeg måtte sove med en varmepude om halsen, mens jeg lå og drømte om smertestillende medicin. Men man kan jo ikke gå rundt og være handikappet hele sit liv, og varmepuder og smertestillende får jo kun smerterne til at forsvinde for en kort stund. Så de sidste par dage har jeg måttet tilkalde hjælp udefra. I går var min ven Kasper fra Helkrop.nu så sød at komme forbi og løsne min nakke op, og i dag fik jeg endnu en behandling fra en holdkammerat. Det hjalp rigtig meget på spændingerne, problemet med at få løst op i de spændinger er bare det sætter gang i rigtig mange andre ting, og der pludselig dukker en masse følelser op som man bliver nød til at give sig selv lov til at opleve før de kan slippe kroppen, og derved løse problemet. I går oplevede jeg pludselig at få en masse kvalme et par timer efter behandlingen, men jeg havde det egentlig meget godt rent mentalt. I dag blev der for alvor sat skub i tingene. Jeg blev pludselig overstrømmet af svimmelhed, hovedpine, kvalme, sorg og måtte bruge hele min frokostpause på at ligge under et tæppe og sove. Nogle folk fra mit hold startede en egentlig ligegyldig diskussion, som jeg overhovedet ikke deltog i, men jeg blev alligevel så påvirket af den stemning der blev skabt i rummet at jeg måtte trække mig og sætte mig ud i garderoben og græde. Jeg følte raseri og afmagt og jeg anede ikke hvorfor. Værst blev det, da jeg skulle spise min medbragte madpakke og det viste sig, der ikke var flere gafler tilbage. Det sortnede helt for øjnene af mig, og uden af sige noget til nogen, sad jeg alene sydende af raseri og latterliggørelse, i et hjørne og spiste med en smørkniv. Nakken er et sted hvor rigtig mange følelser bliver lagret. Det er forbindelsen mellen hoved og krop, og så er det derigennem vejrtrækningen løber. Pludselig begyndte der at dukke scener op i mit hoved fra jeg som otte-årig pludselig en dag begyndte at stamme og nærmest mistede evnen til at tale i to år. En følelse der strammede min hals til og jagede dybt ind i min nakke. Nogle ting skal have lov at tage sig god tid, og jeg var ikke parat til at tage mig tiden og gå ind i alle de følelser i dag, så på vej hjem tog jeg forbi stimuli-butikken over dem alle. Det kan nu være meget godt lige at skrue lidt ned for blusset af sin selvudviklingskedel, og ikke tage det hele på en gang…

 

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>