Jungle hippierne

Organic tea house, stod der på skiltet. Efter at have lavet et spontant 3 timers stop i et stort jungle og grotteområde, kunne vi godt trænge til at sidde lidt ned. Åh nej, et hvidt hippie-samfund, var min første tanke da vi hoppede af motorcyklen og en blond kvinde, jævnaldrende med mig kom løbende, nærmest jublende, imod os. Velkommen til, sikke en fornøjelse, sid ned, så laver jeg te til jer. Hun pegede os i retning mod et sofalignede møbel, mens hun gav et hurtigt tegn til sin thailandske mand, der straks gik i gang med at antænde kviste og grene, til kogning af vand. Vi har selv lavet den ud af mudder og kornrester, smilede hun da vi satte os i sofaen. Er det dig, der ejer det her sted? Spurgte jeg, efter at have tjekket med min kæreste han ikke synes det var et alt for underligt sted vi var havnet. Hun viste sig at være opvokset i Holland, taget til Thailand for en håndfuld år siden, mødt sin mand, og med et fælles ønske om et simplere liv havde de fundet et stykke jord på den lille paradis ø Koh Lanta, og begyndt at bygge. Kun med naturens egne elementer, men dog med civiliseret værktøj. Jeg skal måske lige nævne at Koh Lanta er øen ved siden af Phi Phi. Den fra Leonardo Dicaprio filmen, The Beach. Den ø man tager til i stedet for, fordi Phi Phi er blevet alt for overturistet og et backpacker party heaven. Koh Lanta er øen hvor alle mennesker er glade, imødekommende og kærlige. Altid. Og så har de god humor og tager tingene fuldstændig med ro. Det er her man tager til hvis man vil meditere i verdens smukkeste og roligste naturomgivelser. Ikke noget at sige til Anke og Aoi har valgt at slå sig ned her. Vandet koger og vi får serveret to glas på en lille bakke af træ, lavet af materialer fra haven. Teen består af friske grønne blade fra haven, der smager lidt af ris, friskplukket stjernefrugt og palmesukker. Først overhældt kogende vand, og dernæst tilsat en stor håndfuld isterninger, så det bliver til en tiltrængt forfriskning i tropevarmen. Senere viser et par af landsbyens frivillige, en pige fra Canada og hendes israelske mand os rundt. Jeg vil lade billederne tale for sig . Det viste sig selvfølgelig også at de netop var i gang med at bygge et natur spa, med 2 massagebrikse, en aromasauna, mudderbad og friluftsbad og inviterede mig til at komme og bo nogle måneder på et tidspunkt og lave kropsterapi. Ligesom de også var meget interesseret i at bygge en yogaplatform et sted, i læ af bananpalmerne. Så hvem ved, måske jeg kigger forbi på et tidspunkt. Jeg elsker ideen om sådan et samfund, men kun for en stund. Jeg kan nemlig ligeså godt lide vild trafik, menneskemylder, hektiske gadekøkkener og gang i den. Min kæreste sendte mig et “jeg er virkelig sulten” blik, da vi var kommet tilbage i muddersofaen, hvor et par andre frivillige sad og lavede organiske smykker til salg i tehuset. Med en afsked som havde vi kendt dem i flere år, kørte vi videre ud på eventyr.

20131222-225618.jpg

20131223-094012.jpg

20131223-094028.jpg

20131223-094110.jpg

20131223-094120.jpg

20131223-094140.jpg

20131223-094215.jpg

20131223-094201.jpg

20131223-094235.jpg

20131223-094305.jpg

20131223-094321.jpg

20131223-094638.jpg

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>