Kommunikations problemer # Samtale med knæene

Preview

Mine knæ sender mig forvirrende signaler

De sidste 3 døgn, har jeg været på massiv druk-tur. Det vil sige en helt almindelig weekend i sommerhus, med teater-kollegaerne. Jeg burde have de syge tømmermænd. Kaste al giften op i stride strømme. Skamme mig over min teenage opførsel. Sende lange undskyldningsbreve ud til alle mennesker jeg nogensinde har mødt. Begræde mine synder og gå i kloster. Men nej. Sådan har jeg det overhovedet ikke. Jeg er helt chillaxed og har ikke spor af hverken kvalme eller hovedpine. Til gengæld har jeg fuldstændig sygt ondt i mine knæ. Hvorfor krop? Hvad er det du prøver at fortælle mig nu? Var det kvalme havde jeg godt kunne regne den ud, men knæene? Så er det jo man kan tænke, er jeg faldet? Har jeg kravlet rundt på gulvet? Dansede jeg i stilletter? Er mine knæ blevet et fest-lokum? Ikke så vidt jeg husker. Altså jeg ved jo godt at alkohol (og hvad jeg ellers inviterede indenfor) giver meget syre i kroppen, og at kroppen ved overdreven indtagelse af crap, gør alt for at transportere det så langt væk fra hjertet som overhovedet muligt. Men hvorfor lige knæene?

What to do?

Det eneste rigtige at gøre her, er selvfølgelig at slå op i min meget kloge Body-SDS bog. Kropsterapeuternes svar på Grønspættebogen. Okay her kommer det: “Manglende fremdrift”. Den havde jeg ikke set komme. Grunden til mine knæ er helt smadret, hævet og stive i dag er altså fordi jeg ikke har nok fremdrift i mit liv? Det giver bare ingen mening. Jeg har virkelig rykket mig i dag. Hele vejen fra Odsherred og tilbage til København. Det er altså ret mange kilometers fremdrift, bare på en dag. Jeg er forvirret og tvunget til at indrømme overfor mig selv: Jeg kan ikke læse mine knæ. Nu er det sagt…

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>