Arganolie forkælelse

Lykken er at komme hjem, drivvåd og kold, efter Bodil-stormen, tage et langt varmt bad, og så opdage der ligger en gave i postkassen. Fantastisk!

cosmosco-150x150

Jeg bruger selvfølgelig ikke produkter med underlige, unødvendige tilsætningsstoffer på min hud, og jeg er i øvrigt stor fan af olier. Jeg fjerner make-up med økologisk mandelolie og sammensætter forskellige gode olier til scrubs.

Argan olie er ligeså vel en ren, naturlig og parabenefri olie, der er fantastisk til ansigtet. Som alle andre olier er den selvfølgelig ret fedtet, så lad være at tage den på lige inden du tager make-up på eller er på vej ud af døren. Hvis du alligevel bare hygger rundt derhjemme, er den perfekt, og man får dejlig blød hud af den. Den kan selvfølgelig også bruges til resten af kroppen og i håret, men der ville jeg nok vælge noget, der er lidt billigere. Du kan læse om alle Argan oliens mange gode virkninger her. Tak til Arganolieshop for gaven!

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>