Derfor giver jeg ikke studierabat

Jeg bliver så træt, når folk sætter en attitude op omkring at jeg ikke giver studierabat. Ja, det kan godt være I kun får en håndfuld tusindekrone sedler stukket i hånden hver måned, fordi I har meldt jer ind på en gratis uddannelse, hvor I muligvis har et godt betalt job i sigte. Men prøv lige at smage på det.

Jeg går på en uddannelse hvor man ikke får SU. Til gengæld betaler jeg en håndfuld tusindekrone sedler, hver måned, for at få lov til at gå der. Så nej, jeg kan ikke sætte mig ind i hvordan du har det. Jeg ved ikke hvordan det føles at gå på en SU-godkendt uddannelse. Jeg har aldrig prøvet det. Ikke fordi jeg ikke har villet, sådan er det bare ikke blevet.

Mens jeg er under uddannelse, og min pris svarer til en fjerdedel af normalprisen, giver jeg altså derfor ikke studierabat. Hvis du virkelig har brug for kropsterapi og du er klar til at tage dig selv alvorligt, er jeg helt sikker på du nok skal kunne finde et hul i dit budget. I sidste ende handler alting om prioritering. Også selvom det måske betyder en håndfuld mindre fadøl i weekenderne.

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>