Min holistiske morgen – HOLLYWOOD STYLE!

En af de mange glæder man oplever ved at være kropsterapeut studerende, er at man får et fuldstændig fucked up forhold til mad, og når jeg kigger på hvor mange blogindlæg jeg efterhånden har skrevet om mad, så er jeg vidst også røget i fælden.

Der var engang hvor man spiste sundt hvis man spiste gode varierede måltider, drak en halv liter mælk om dagen og kun spiste slik om fredagen. Sådan er det ikke længere. Folk, der selv mener de spiser sundt, spiser ekstremt ensformigt. Pulver i form af proteiner, supergreens og mineraler, er lige så accepteret som gode økologiske råvarer. Ting der til gengæld er rigtig pinlige at indtage skifter lidt i mellem eksotiske frugter, ikke-grønne grøntsager, alle former for brød og stivelse, ko-mælk og ikke-koldpressede olier.

jesusfood

Heldigvis har jeg lige været en tur i Hollywood og fået inspiration til hvordan jeg kan leve op til alle fordommene om hvordan en yogafilosoferende, sundhedsbloggende, samadhi søgende, detox junkie og holistisk kropsterapeut, med respekt for sig selv, bør starte sin dag.

1: Olie mundskyl

Jeg startede selvfølgelig med at proppe en spiseskefuld sesamolie i munden og lade den lege med alle dele af min mund, tunge og tænder. Efter 5 minutter spyttede jeg olien, der nu var blevet helt hvid fordi den havde renset mit blod og min sjæl for toxiner, ud i skraldespanden. Efterfølgende børstede jeg tænder og skrabede min tunge med en holistisk tungeskraber.

2: Green super green green juice

Så lavede jeg en friskpresset juice bestående af grønkål, agurk, selleri, citron, ingefær og æble, som jeg blandede op med koncentrerede græsarter, tang, alger og spirer.

gronjuice

Københavner konklusionen:

Jeg havde regnet med jeg ville have det ret nederen og tænke, det her er åndssvagt. Men jeg havde det faktisk rigtig godt. Jeg kunne mærke min krop arbejdede og jeg følte mig ret mæt.

Tilbage til Hollywood style:

Nogle timer efter var jeg klar til hvad amerikanerne kalder The Second Breakfast. Normalt er det så noget med sundt fedt og gode proteiner, og ganske rigtigt, det jeg havde allermest lyst til var faktisk en omelet med avocado. Jeg kunne godt begynde at like’e Hollywood Style morgenmad. Det skal tilføjes at tiltrods for klokken allerede er over 12 og jeg har været i gang med at arbejde i flere timer, så har jeg faktisk slet ikke tænkt på min morgenkaffe. Jeg har super meget energi og føler mig helt klar i hovedet. Faktisk måske en lille smule overenergisk. Det totalt modsatte af hvordan jeg havde det, da mit vækkeur ringede. Hollywood Style, jeg gir dig sgu en chance! Samtidig må jeg dog også lige sige at min mave rumler helt vildt. Der bliver virkelig arbejdet. Men det er nok ikke et helt dårligt tegn.

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>