Grundtræning i rørstrømskhed

På min skole har de sådan et åndsvagt træningssystem de kalder Grundtræning. Det viser sig dog slet ikke at have noget med Grundtvig at gøre. Det er fysisk træning der sætter pulsen op, får en til at svede og løsner op for spændinger. Problemet er bare at denne her åndsvage træning ikke, ligesom det meste andet sport, bare handler om at komme til at få en lækker krop, men den også går ind og løsner op og giver slip på følelsesmæssig skrald. Ikke ligefrem noget man forbinder ved at smide et par Lululemon på.

Hver gang jeg har lavet denne her træning, har jeg altid lige brug for at fordøje den følelse det skaber i krop og sind. Jeg får også altid mega meget slik trang, som jo er nummer 1 bedste måde at undertrykke sine følelser på. Men efter som jeg i dag, efter at have kørt træningen med mine altid åbensindede teaterkollegaer, og det i øvrigt regnede da jeg cyklede hjem, besluttede jeg mig for bare at tage hjem og slappe af, uden sukker. For at være helt ærlig var der faktisk en der havde taget både hjemmebagte boller og kage med, så fik lige taget toppen af hvad der kan komme op.

Det varede dog kun indtil jeg fik sat mig godt til rette i sofaen med en dåse tun, og tændte tv’et. Fire afsnit af Friends, der alle omhandlede Chandler og Monica, der frier til hinanden. Så jeg fik lige vrælet nogle gode spændinger ud der. Det samme skete forleden da jeg cyklede på arbejde og hørte en fyr, der friede til sin kæreste i radioen. Cykelstien er selvfølgelig heller ikke et dårligt sted at lukke sine følelser ud på. Her har man tiden til det, samtidig med man er tvunget til at være nede i kroppen, fordi man jo som sagt cykler. Og btw, er det så ikke bare det vildeste i hele verden at der er et andet menneske, der synes man er så fantastisk, at de rent faktisk vil giftes med een!!?? #loveit

Til foråret opstarter jeg et Grundtræningshold i København. Jeg håber at kunne finde et sted, der gør det muligt at tilbyde undervisningen gratis til folk der får jævnlige behandlinger hos mig. Alle andre er selvfølgelig også velkomne for et symbolsk beløb. Så kom og vær med. Hvis du tør…

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>