Body sd-av-av-av!

For noget tid siden havde jeg en fyr på briksen, der pludselig sagde: “Hvad er det nu for en behandlingsform som folk siger gør sindssygt ondt? Er det…. denne her?” Øh tja… jo det kan det sagtens være. Og så vidste jeg ligesom derfra, at dette ikke var behandlingen hvor jeg skulle tage aller hårdest fat.

Dengang for længe siden, før jeg prøvede at få min første Body sds behandling, havde jeg faktisk hørt om behandlingsmetoden flere år forinden, men altid med ordene “det gør sygt ondt”, “man græder som en baby med kolik” og “de borer albuen ind i maven på dig”. Nej tak, det skulle jeg fanme ikke nyde noget af. Jeg valgte dog alligevel at kontakte en behandler flere år senere, da jeg tænkte at smerterne fra mine migræneanfald nok ikke fandtes værre. De gjorde de heller ikke. Jeg har aldrig syntes en behandling gjorde så ondt at jeg ikke kunne være i det, og jeg har heller aldrig grædt undervejs. Selvom der går myter om man skal græde for virkelig at få noget ud af behandlingen. Det er løgn.

Lige nu sidder jeg altså bare med så mange smerter, at jeg er næsten grædefærdig, efter vi i går fik introduceret nye behandlingsteknikker. Her skal vi lære at aktivere klientens smerte, står der i vores nye bog. Ha ha, det er sjovt. Det var det ihvertfald inden vi gik i gang med at øve os på hinanden. Lige nu er det overhovedet ikke sjovt. I går brændte min brystkasse så meget, at jeg følte jeg havde feber. I dag har jeg det som om jeg har fået trykket samtlige ribben. Jeg tror ikke det er meningen man skal have det sådan. Og slet ikke halvandet døgn efter. Av, av, av, det er slet ikke sjovt i dag. Godt jeg ikke skal hen på den dumme skole igen før om 6 dage…

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>