At rejse er… at opleve et nyt menneske

Min italienske kærlighedsaffære

I formiddags sad jeg på en cafe på Malta, og snakkede med en god ven om glæden ved at lære nye mennesker at kende. Det der når man møder et menneske man bliver så betaget af, at man bare MÅ lære personen bedre at kende. På rigtig mange måder, minder det at møde et nyt menneske, ret meget om at rejse. Opleve et sted og en kultur, man måske ikke kender så meget til. Se de smukke og knap så smukke dele af landet. Smage maden, høre sproget, opleve modtagelsen og det sociale aspekt af de lokale. Forelske sig i et område, slå sig ned der og bare nyde stemningen og udsigten, i dagevis.

Frokost på Malta med udsigt over Mdina

Frokost på Malta med udsigt over Mdina

Jeg elsker begge dele. Både at møde nye mennesker, og at rejse. Den sidste uge har jeg undervist nogle dejlige kvinder i yoga på Malta. Derudover har jeg også socialiseret rigtig meget med nye og gamle venner. Jeg må indrømme jeg er ret træt. Fuldstændig udmattet, for at være helt præcis. Lige indtil jeg her til aften fløj videre til Milano, hvor jeg lige nu sidder på et fantastisk hyggeligt B&B i Bergamos gamle bydel. Jeg blev hentet i lufthavnen af en vældig flink mand, der skulle køre mig hen, ja til hvor anede jeg faktisk ikke, for jeg har ikke selv været indblandet i reservationen af mit hotel. Han talte kun italiensk, ikke engang det meget velkendte “thank you” virkede han til at forstå. Alligevel følte han dog han ville smalltalke med mig hele vejen fra lufthavnen til byen. Ham på italiensk, mig på dansk. Da jeg kom frem og så den fuldstændig fantastisk smukke by, med gamle bygninger og smalle gader, locations der ville være Romeo og Julie værdige, glemte jeg dog hurtigt alt om min træthed. Nærmest forelsket gik jeg en tur rundt i byen, i fuld nærværs-meditation. Kiggede på mennesker, butikker, og fik lidt aftensmad. Nogle gange er der bare noget der rammer, kemi der opstår, og en betagelse der skriger efter at få nye oplevelser. Ligegyldigt om det er et nyt menneske man tilfældigt møder, eller en by der slå benene væk under en. Men tiltrods for den energi, passion og nysgerrighed, det giver at opleve en betagelse, må jeg nok hellere lægge mig til at sove alligevel. Mit vækkeur ringer om 4 timer.

I Italien har kagebutikkerne selvfølgelig åben frem til midnat <3

I Italien har kagebutikkerne selvfølgelig åben frem til midnat <3

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>