Test: Lifewave “Akupunktur uden nåle” Del: 1

Jeg elsker at eksperimentere med holistiske produkter og overbevisninger. Som et barn i en legetøjsbutik. De sidste par dage har jeg eksperimenteret med Lifewaves produkter. Jeg er, som yogalærer og kropsterapeut, selvfølgelig nysgerrig på alt, der kan optimere vores sundhed og behandle sygdomstilstande, på en naturlig og holistisk facon, så vi slipper for alle de ulækre bivirkninger. Lige nu har jeg 2 projekter:

At sænke mit blodtryk uden at forgifte min krop, og optimere sårhelingen efter jeg blev opereret i starten af ugen. Derfor inviterede jeg min gode ven Steen, der bl.a. er Lifewave “doktor”, forbi til urtete og vegetarburritos.

acupuncture_meridians-1

Placebo?

Det var ret spændene for mig at opleve det system, fordi det er så tydeligt, det går ind og arbejder på præcis de samme punkter, man arbejder på i akupunktur og hos Body-sds. Det er nemlig noget med det øger kroppens naturlige energier i meridianbanerne. Jeg har faktisk prøvet sådan nogle plastre et par gange før. Den ene gang mod stress og søvnløshed, og den anden gang fik jeg et plaster klistret i nakken af en af mine skønne hold-kammerater, lige inden jeg skulle hen til et arrangement med nogle mennesker, der havde behandlet mig rigtig dårligt, men som jeg var nødsaget til at dukke op til alligevel. Jeg ville rigtig gerne sige at det hjalp, for på en måde gjorde det. Men jeg kan bare ikke finde ud af om det var omsorgen, mere end plasteret, der beroligede mig.

IMG_0555 2

Blodtrykket

Men nu har jeg ihvertfald besluttet mig for at se hvad det kan. Jeg startede med at måle mit blodtryk, der bare ved Steen’s behagelige nærvær, havde sænket sig selv til 130/93. Hvilket i mit tilfælde er et rigtig pænt blodtryk. Så blandede han noget væske ud af pulver, vand og naturmedicinske dråber, jeg skulle drikke. Det siges at skulle berolige kroppen og styrke hjertet. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har virkelig et problem med pulver. Jeg synes det er ulækkert, og jeg hader at jeg ikke kan se hvad det er lavet af. Det smagte dog ikke så slemt. Faktisk smagte det ret sødt og saftevandsagtigt. Ligesom de vitaminpiller jeg fik, da jeg gik i børnehave. Bestemt et plus, for jeg kan jo godt lide vitaminer. Efter noget tid målte jeg mit blodtryk, som nu var begyndt at stige. Nuvel, det er et tegn på, der sker noget i min krop. Hvilket jo ikke nødvendigvis behøver være en dårlig ting. Desværre blev blodtrykket bare ved med at stige. Steen gik så i gang med at plastre mig til. I nakken, på nyrerpunktet under begge fødder og på hjertemeridianens bane på armene.

IMG_0556

Smerterne

Til at nedsætte operationssmerterne, fik jeg et plaster under navlen, som så om natten bliver skiftet ud med et andet plaster på brystbenet, for at optimere helingsprocessen. Jeg fik så et par ekstra plastre, så jeg kan fortsætte behandlingen nogle dage, samt en ekstra af den gule drik.

Konklusionen

Faktisk synes jeg, det hjælper ret godt på smerterne og helingen, med de plastre. Blodtrykket er desværre stadig ret højt. Faktisk har jeg her, 2 et halvt døgn senere, lige målt det til 156/102. Og det er trods jeg dagligt tager lægeordineret blodtryksnedsættende medicin. Måske virker det ikke. Måske virker det bare ikke på mig. For nogle år siden prøvede jeg i en længere periode at få akupunktur for blodtrykket. Det hjalp heller ikke. Måske skal jeg bare indse at meridianpunkter ikke hjælper mit blodtryk. Inden jeg indser det helt, giver jeg det lige en chance til. Om en måned når min krop er kommet sig, og ikke er så stresset mere, prøver vi igen at give det et skud. Jeg krydser fingre.

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>