Mine nyrer holder techno-rave, og det er helt okay!

Unknown-1 kopi

Jeg har skrevet rigtig mange indlæg, artikler og meninger om medicin. Jeg har nægtet at tage medicin, selvom jeg har fået af vide jeg dør, hvis ikke jeg gør det.

Jeg tror grundlæggende ikke på medicin som helbredelse, med mindre det er for at stoppe udefrakommende ting som slangebid og røgforgiftning.

Men de sidste par døgn har jeg taget virkelig, virkelig meget medicin. Ikke fordi jeg er ved at dø eller er blevet hygge-narkoman, men fordi jeg er blevet opereret og jeg har ekstremt mange smerter. At dømme ud fra en krop, der ikke engang kender panodiler, kan jeg fortælle, det er en rigtig hård omgang! Den første nat sov jeg ikke, fordi jeg havde så sindssygt ondt i ryggen. Årsagen var selvfølgelig at mine nyrer holdte techno-rave. Den næste nat sov jeg heller ikke, fordi jeg havde så mange mavekramper, over medicinen som min krop prøvede at udskille. I dag er jeg nede på at kunne klare mig på bare panodilerne, og bivirkningerne er også stilnet af til bare kvalme, hovedpine og hedeture. Under normale omstændigheder ville jeg boycutte alt det smertestillende på stedet, men pludselig tænker jeg; er det egentlig ikke hårdere for kroppen, mens den er under helingsfasen, at have så mange smerter, end det er at give den lidt ro og tage nogle smertestillende drugs? Jeg synes jeg har hørt om det engang. Eller også er det bare min hjerne, og indre narkodronning, der prøver at fortælle mig det er okay at sove sig ud af smertehelvedet, i stedet for at føle og opleve hver enkel lille ting i kroppen. Og helt ærligt, det er jo ikke som om jeg ikke ved, jeg er blevet skåret i…

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>