Yoga under åben himmel

Frederiksberg Have i dag (mig som elev)

Frederiksberg Have i dag (mig som elev)

Sansernes yoga                                                                                                                         

Årets første udendørs-yoga, her til morgen. Fantastisk! Det er sådan yoga bør dyrkes, under åben himmel. Lad sanserne få lov at opleve for fuld drøn; solens varme på huden, følelsen af jord under yogamåtten, duften af græs, lyden af glade stemmer, fuglekvidder og springvand. Bare skønt! De sidste par år har jeg selv undervist under åben himmel i København og i år får jeg lov til selv at være elev – så luksus!

Min oplevelse                                                                                                                                

Det er altid lidt angstprovokerende at møde op til yoga uden at vide hvilken stilart man skal kastes ud i, eller hvem underviseren mon er. Det viste sig det var en meget sød og sympatisk fyr ved navn Johannes. Han tog os med gennem den klassiske Hatha-vej, videre til chakra-land. Hatha kan godt være lidt af en udfordring for mig, fordi jeg virkelig bliver tvunget til at arbejde med min rastløshed og koncentration. I modsætning til vinyasa, der er en eksplosion af kreativitet og som ofte sker i et så dynamisk tempo at jeg ikke kan andet end at være hundrede procent nærværende, kræver den rolige Hatha at jeg arbejder lidt hårdere for det. Giver mig selv lov til at dykke helt ned i rytmen af mit åndedræt. Lader kroppen give langsomt slip på spændingerne i de længerevarende stillinger, og holde mig bevidst om ikke at lade tankerne flyve. Fantastisk gave at få lov til at mærke sig selv på en mandag morgen <3

Gilleleje strand 2012 (mig som underviser)

Gilleleje strand 2012 (mig som underviser)

DGI-Byens tag 2012 (mig som underviser)

DGI-Byens tag 2012 (mig som underviser)

Skydebanehaven 2011 (mig som underviser)

Skydebanehaven 2011 (mig som underviser)

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>