The big toe diet! # Samtale med storetåen

Over den sidste uges tid, har jeg fået noget eksem lignende noget, på begge mine storetæer. Især den venstre, som jo er den mentale side af kroppen. Først troede jeg det var hård hud, fordi jeg for første gang i mit liv er begyndt at gå med klip-klappere, men det ligner og klør mere i retning af eksem. Jeg ved jo godt at eksem er noget med at rense ud og give slip, eller at der sidder noget i kroppen, der ikke kan “komme ud”. Derfor har jeg siddet og studeret en zoneterapeutisk oversigt. Det skal siges at mine lærere på Body-sds nok godt kan finde et svar på dette, da de har et nærmest besættelses-agtigt, sygt og unormalt forhold til storetåen som koncept. Har ikke rigtig orket at høre efter, men det er noget med de mener, at har man et stærkt og sundt storetåled, har man en stærk og sund krop, og ikke mindst psyke. I modsætning til da jeg gik på yogalæreruddannelsen hvor det lød; en smidig rygsøjle, er vejen til evig ungdom. Men jeg gider ikke spørge dem, for jeg gider ikke analyseres af nogen som helst andre end mig selv.

images kopi 3

Ihvertfald har jeg kigget på et billed over føddernes zonepunkter, og det jeg er kommet frem til er, at eksemen er værst lige oven på storetåen, på det punkt hvor levermeridianen løber, som jo er noget med vrede, oftest forbundet i sorg. Interessant er det at blokeringer i levermeridianen, kan vise sig gennem forhøjet blodtryk, hvilket jeg jo har lidt problemer med. I virkeligheden ligger rigtig meget af vreden omkring det, og som bliver ved at provokere mit blodtryk, at jeg er blevet behandlet så dårligt af de læger, der har skulle “tage sig af” det. Det er en anden historie, men blandt andet en af årsagerne til jeg startede på Body-sds, fordi jeg ikke tror på medicin og gerne vil være min egen læge. Nå, men jeg kan så se at eksemen også sidder på de punkter, der hører til kæben og tænderne, som jo også er noget med vrede, der påvirker leveren, samt lymfen, hvor vi så er tilbage til det med at give slip. I min Body-sds grønspættebog står der (virkelig provokerende) at det er noget, der er der for at skabe bevidsthed omkring min psykiske tilstand. Okay. Så jeg skal altså kigge på hvordan jeg har det, og min storetå fortæller mig jeg er vred (så behøver jeg vel ikke kigge videre). Men hvad er jeg vred over? Og hvorfor er det lige kommet frem i denne her uge? Sjovt nok har jeg de sidste par dage haft et utroligt stort behov for at detoxe og rense ud. Er det mon det min storetå bakker op omkring? Sidst jeg detoxede, var jeg ihvertfald nærmest konstant rasende, men jeg synes bare ikke rigtig jeg fik noget ud af det. Måske er jeg mere klar til det, denne gang. Sidste gang fastede jeg, fordi jeg skulle. Det var et krav af os stakkels førsteårselever på Body-sds, og jeg må indrømme jeg synes det var en af de værste oplevelser jeg har haft meget længe. Denne her gang bliver det fordi jeg selv (eller min storetå) har valgt det, og det bliver min egen metode, som er sund for mig, og ikke noget som helst andet semiholistisk artyfarty pis. Måske er min storetå i gang med at udvikle det nye, sunde, alternativ til de moderne spiseforstyrrelser? Med moderne spiseforstyrrelser mener jeg selvfølgelig palæo, rawfood og anden galskab. Det bliver stort det her, det kan jeg mærke. The big toe diet! Opfølgning følger! Kan man spise efter, hvad ens storetå fortæller en? Det må komme an på en prøve.

Stine

Kategorier  

[...] sidste uge, har jeg så prøvet at spise efter hvad min storetå fortalte mig jeg skulle spise. Det lyder sindssygt, men hvis storetå-leddet virkelig er kroppens vigtigste, som mine dejlige [...]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>