Så mange tanker – så lidt struktur

945644_10151545356987752_269574479_n

De bedste arbejdsmetoder som Freelance Kreativ

I denne uge sidder jeg og skriver på et teatermanuskript, der skal være færdigt inden for de næste par dage. Dette billed illustrerer meget godt hvordan der ser ud inde i mit hoved. Jeg har aldrig haft problemer med at få idéer, og jeg tænker døgnet rundt. Men at få struktur på alle idéerne og få dem ned på papir så de giver mening for andre mennesker, er en helt anden og meget vanskeligere sag. Jeg arbejder bedst alene, og på alle tider af døgnet (gerne sammen med månen). Derfor ønsker jeg mig sindssygt meget et sommerhus, hvor jeg kan tage hen og bure mig inde nogle døgn af gangen, uden at skulle forholde mig til noget som helst andet. Økonomisk er det dog ret urealistisk for mig, de næste mange år. Så derfor prøver jeg hele tiden at finde på nye måder, hvorpå jeg bedst kan arbejde. Lige for tiden arbejder jeg bedst ved at tale, tegne og bevæge mig samtidig. Gudskelov bor jeg på 2. sal, så folk ikke kan se jeg har lange samtaler med min elskede diktafon, samtidig med jeg skiftevis illustrerer og laver yoga. Liggende på gulvet selvfølgelig, da jeg aldrig har kunne være produktiv siddende på en kontorstol.

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>