Stop being sad and be AWESOME instead!

images-2

Det misforståede spejlbillede

Forleden stod jeg i en butik og skulle prøve et par bukser. Jeg bad om at prøve et par i XL, hvorefter ekspedienten så meget skeptisk på mig, og sagde: Ahh, tror du ikke den bliver lige stor nok? Du få lige et par medium med ind også.

Det var det sødeste nogen har sagt til mig, meget længe!

Jeg tænker tit over hvordan jeg mon virker på folk. Hvad tænker folk jeg er for en, når de ser mig? Hvordan ville man beskrive mig overfor nogen, der ikke kender mig? Sandheden er, jeg aner det faktisk ikke…? Så indtil jeg finder ud af det, prøver jeg bare at beskrive mig selv, overfor mig selv.

images-1 kopi 2      images kopi 4

Selvtillid og kreativitet

For at kunne leve af at være kreativ, eller en hvilken som helst form for skabende kunst, kræver det urimligt meget selvtillid. Hvis ikke du hele tiden overbeviser dig selv om du har styr på dit shit, lytter til din intuition og tager chancer, der kan synes håbløse, er du færdig. Du må ihvertfald snart til at finde dig et andet job. Det er nok derfor mange kunstnere kan synes selvoptagede, og derfor vi elsker at snakke om os selv. Men det er præmissen for at kunne arbejde uden at skulle dulme nerverne og angsten for at fejle, med super-stimuli eller sygne hen i stressede og depressive tilstande.

Vores alle sammens gode veninde Oprah, siger den bedste måde at fodre sin selvtillid på, er ved at rose sig selv. Hver morgen når du vågner, kigger du på dig selv i spejlet, og fortæller dig selv hvor fantastisk du er. Eller minder dig selv om det, ved at hænge motivationssedler op på spejlet. Du kan også lave moodboards, som de anbefaler i “The Secret”. Jeg er personlig aldrig rigtig kommet i gang med det, men det giver god mening for mig, at man kan stimulere sig selv til at ændre sine negative tankemønstre.

Det her er hvad jeg ser, når jeg kigger ind i mit spejl:

IMG_0063_1024

Og så også lige en sang til at lysne tirsdagen lidt op på:

Stine

Kategorier  

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>